top of page

Formulari d'inscripció

Tria l’activitat o la ruta guiada:

Escoge la actividad
*Si l'activitat o ruta no apareix al llistat, vés directament a la COMPRA D'ENTRADES o contacta! 
Quina experiència i nivell tens? (marca les opcions que més t'identifiquin)

Si ets menor de 18 anys necessites una autorització firmada pel teu tutor per participar: enllaç

Llegiu aquí el document de consentiment informat ( Documento de consentimeiento informado

- Pagament per transferència bancària al número de compte que se't facilitarà per email quan es rebi la teva inscripció. Cal indicar com a concepte ‘NOM i COGNOMS DE LA PERSONA i NOM DE L’ACTIVITAT/RUTA’. El pagament s’ha de realitzar com a màxim 48 hores abans de la data de l’activitat. La inscripció serà efectiva quan es rebi el comprovant d'ingrés per email o WhatsApp (email i telèfon que consta a continuació).

- Les places són limitades. En cas d’anul·lació es prega informar a info@muntanyainatura.org o bé trucant al telèfon 628 91 16 19  per tal d’alliberar la seva plaça.

- El grup mínim per fer l’activitat/ruta consta en cada una de les fitxes de les activitats. Si no s’assoleix el grup mínim de participants per portar a terme l’activitat, l’organització es reserva el dret de cancel·lar-la. En aquest cas, ens posarem en contacte per retornar el 100% de l’import pagat o guardar l'import per una altra sortida.

- Consulteu la política de preus i d’anul·lació a l’apartat “preguntes freqüents”.

- Per grups tancats que vulguin una sortida privada, podeu fer la vostra sol·licitud mitjançant el formulari de contacte, per correu electrònic a info@muntanyainatura.org o bé trucant al telèfon 628 91 16 19.

Abans de participar  a qualsevol de les activitats de Muntanya i Natura hauràs d'omplir el "contracte de serveis" que se't enviarà per email un cop feta la inscripció.

AVÍS LEGAL PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades a un fitxer del qual n'és responsable la propietària de la web www.muntanyainatura.org, Alba Rovira Carol, amb l'exclusiva finalitat de contestar les seves peticions, gestionar reserves i compres de serveis i enviament de comunicacions electròniques que puguin ser del seu interès. Es necessari facilitar les dades sol·licitades, podent no ser possible, en cas contrari, atendre adequadament la seva sol·licitud. L’acceptació de la política de privadesa s’entendrà amb caràcter general com la prestació del seu CONSENTIMENT EXPRÉS I INEQUÍVOC al tractament de les dades de caràcter personal en els termes que s'exposen en la política de privacitat. En qualsevol moment, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat, dret a l'oblit i limitació, enviant un email a info@muntanyainatura.org.

Has completat la inscripció correctament, gràcies!

bottom of page