top of page
logo_picad'estats_edited.jpg

El Projecte Pica d'Estats

     Pujar a la Pica d'Estats és un somni que molts excursionistes anhelen. Però per arribar al capdamunt del cim més alt de Catalunya, cal una bona planificació i un bon entrenament perquè l'ascensió no es converteixi en una malson. Assolir un dels 3000's dels Pirineus és la meta de molts excursionistes, però per fer realitat aquest somni, cal una bona preparació. 

     

    La Pica d'Estats, amb els seus 3.143 m d'altitud, és el cim més alt de Catalunya. Està situada a la zona axial de la serralada pirinenca i, tot i que pertany a Catalunya, és al límit fronterer amb França, i molt a prop d'Andorra. Està dins del terme municipal del municipi d'Alins, a la comarca del Pallars Sobirà, i dins la zona protegida més extensa de Catalunya: el Parc Natural de l'Alt Pirineu.

NOVETAT!! ARA TAMBÉ FAREM ENTRENAMENTS ENTRE SETMANA!

Calendari d'entrenaments
Projecte Pica d’Estats 2024

     El projecte Pica d’Estats consisteix en una sèrie de propostes guiades a cims de més o menys dificultat, que durant l’any servirà d’entrenament per aconseguir a  l’estiu, el cim de la muntanya més alta de Catalunya: la Pica d’Estats.

 

Intentarem cada mes fer una ascensió a un cim, adaptant-nos a les condicions nivometeorològiques de l’època de l’any, per aconseguir una bona forma física que ens permeti aconseguir el nostre objectiu final.

 

No es tenen que fer totes les rutes del projecte per fer la Pica, però si és recomanable per mantenir una bona forma física i poder gaudir de l’ascensió (i no patir-la!).

Imatges dels entrenamets del Projecte Pica d'Estats 

Moments i paisatges del Projecte Pica d'Estats

bottom of page