top of page

Excursions entre setmana

Senderisme, rutes matinals i excursions entre setmana a Osona, el Ripollès, la Garrotxa i el Berguedà

Per motius familiars o laborals, no tothom pot anar a caminar i fer excursions durant els caps de setmana, o no té amb qui anar-hi. Per tant, us proposo un seguit de rutes de senderisme entre setmana per gaudir de la muntanya i la natura pels que no poden, o volen, sortir els caps de setmana.

Les pròximes excursions entre setmana

Les pròximes excursions entre setmana

Clica sobre la imatge per més informació sobre la ruta.

Què trobaràs aquí ?

Rutes de senderisme a prop de Vic

Excursions entre setmana a prop d'Olot

  • Excursions entre setmana al Ripollès

Excursions entre setmana a prop de Ripoll

  • Excursions entre setmana al Berguedà

Excursions entre setmana a prop de Berga

Aquestes caminades han estat escollides per conèixer el territori, descobrir llocs nous, gaudir de la muntanya,  sentir la natura i fer exercici tot gaudint de la tranquil·litat dels dies feiners.

Les excursions estan obertes a tothom amb una bona condició física, principalment seran d'una durada de 3 o 4 hores , d'uns 10 km de distància i uns 300-400 metres de desnivell. Es faran els matins  entre setmana, cada quinze dies i preferiblement els dilluns, dimarts o dimecres.

Les sortides entre setmana es faran en grups reduïts, entre 4 i 12 persones. 

No cal estar federat per venir a les excursions, Muntanya i Natura disposa d'una assegurança d'accidents pels participants.

 

Per inscriure't a les excursions entre setmana, clica sobre el botó "inscriu-te" de la fitxa de la ruta o posa't en contacte amb Muntanya i Natura.

bottom of page